Servicii

Buna om frumos, mai jos ai descrirea programului online “Vorbeste cu curaj”

Acest program este destinat persoanelor peste 18 ani si cuprinde 5 module menite sa iti aduca trezire spirituala, reconectarea cu tine, capacitatea de a intelege importanta emotiilor in viata noastra cat si gestionarea lor. La baza acestor module vor sta diferite materiale de lucru acasa, muzica specifica de meditatie, activitati si meditatii ghidate. Cele 5 module se vor desfasura in mediul online pe platforma WhatsApp, iar ca bonus Sambata 4 iulie voi organiza o intalnire intr-un parc cu toti cursantii – prezenta optionala unde ne comunica emotiile cu care te-ai intalnit in acest program, impresii, pareri despre program si ce actiuni s-au luat in urma terminarii lui.

Este un program structurat pe 5 module menite sa fie un pansament de dupa carantina: cumva ne-a facut niste rani interioare aceasta pandemie si carantina in care am stat cu totii iar acest curs va veni precum un pansament; Identificarea de pasiuni; Claritate in viata ta sa stii cine esti; Indeplinirea obiectivelor si a planurilor tale; Sa faci rutina diferit (desi faci sau trebuie sa faci aceleasi lucruri zi de zi incearca sa le schimbi ordinea sau sa adaugi ceva nou, schimba scenariul – ex: mergi la birou pe acelasi drum de 3 ani, schimba scenariul schimband drumul parcus catre serviciu).

Cele 5 module sunt:

C – constientizare de emotii (structurat pe 2 zile)
I – impamantare (o zi)
R – recunostinta (o zi)
M – meditatie (o zi)
A – abundenta (structurat pe 2 zile)

Constientizarea de emotii este extrem de importanta in viata oricarui om indiferent de etapetele vietii prin care trece. Este extrem de important pentru un inidivid sa stie ce traieste intr-un anumit moment din viata lui. Educatia emotionala lipseste cu desavarsire din orice institutie publica iar acesta este un factor destul de critic avand in vedere ca cele mai multe boli sau traume vin in urma unui bagaj emotional nerezolvat. Acest program se va rula pe doua zile deoarece emotiile nu le poti grabi si pentru a putea fi identificarete emotiile reprimate, a le lasa sa fie simtite si pentru o descarcare emotionala suficienta cat sa se treaca la nivelul urmator. Cu ajutorul unor materiale puternice de lucru vei fi ghidat sa ajungi la emotiile tale si sa le accepti, sa nu le mai lasi sa fie o limitare pentru tine sau un blocaj pentru a merge mai departe.

Impamantarea sau intoarecerea la natura. Avand in vedere viata contemporana a unui individ care se desfasoara intre beton si caramizi si situatii rigide ne indepartam din ce in ce mai mult de natura si tot ce ne ofera ea: aer proaspat, liniste, pace, regasirea copilului din tine, reamintirea sa iei o pauza de respiro prin impamantarea trupului, sufletului si mintii cu natura. Iti voi oferi un joc tare frumos pentru reintalnirea ta cu copilul din tine, amandoi imbratisand natura.

Recunostinta este de asemenea o etapa pe cale de disparitie in vietile noastre grabite si stresate, vrem mereu ce are cel de langa noi sau devenim extrem de invidiosi pe ceilalti fara a arunca cateva secunde de recunostinta pentru tot ce ai in clipa asta. Poate ca ai mai mult decat ti-ai imaginat vreodata dar nu ai timp de aprecieri caci iti pasa prea mult de lucrurile pe care le detin cei de langa tine. Cu ajutorul a tot ceea ce ai in jurul tau tu vei dobandi curajul sa fii recunoscator, astfel iti vei trai zilele cu mai mult drag si apreciere.

Meditatia este cel mai frumos moment in care te regasesti cu mintea si gandurile tale, cu linistea si pauza de care are nevoie trupul tau pentru a functiona intr-un ritm armonios. Meditatia se va desfasura in 2 moduri: meditatie ghidata cat si meditatie libera cu o muzica care va atinge latura emotionala si te va elibera.

Abundenta este o latura universala care functioneaza absolut de fiecare data atat timp cat stii ce vrei si stii cum sa ceri. Acest program se va desfasura timp de 2 zile. Vei afla singur ce sa ceri de la Univers si cum lucreaza legile atractiei.

Materialele de lucru cat si ghidul modulelor le vei primi Marti pe 23 Iunie in ziua in care vei incepe o noua calatorie in viata!

Te astept cu nerabdare sa vorbesti cu curaj!
 
 
 
 
 
 
 
Mai jos sunt prezentate ofertele mele ca si Coach de Wellness Emotional care nu au legatura cu programul de mai sus.
 
 
 
Buna om frumos! Zarzavat de bucurii iti ofera urmatoarele servicii:

1) Sesiune de wellness emotional – sesiune individuala
Sesiune de happiness coaching (fericire prin coaching) – sesiune individuala
– vom lucra cu diferite materiale din Points of You
– vei primi claritate si motivatie
– vom lucra pe constientizarea de emotii (pe situatii de orice natura)
– vei primi tema pentru suflet
– vom face meditatie ghidata (daca locatia permite acest proces)
– monitorizare + ghidare pe whats upp, mesaje sau email-uri
– durata acestui proces de lucru cu tine pentru tine: 2 ore
– investitia pentru acesta sesiune: 200 de lei + materiale de lucru acasa

2) Sesiune de consiliere cu uleiuri esentiale doterra
– introducere in lumea uleiurilor esentiale si puterea naturii in viata noastra
– stabilire conflict emotional; in urma acestui protocol, stabilim uleiurile necesare vindecarii
– testare uleiuri esentiale
– durata: aproximativ 1 ora
– investitia pentru acest tip de consiliere: 50 de lei

3) Sesiune life coaching / happiness life coaching – ONLINE
– in functie de cererea si obiectivele clientului
– tema pentru suflet
– durata: 2 ore
– investitie: 170 de lei

Acestea sunt serviciile pe care zarzavat de bucurii le ofera. De mentionat cateva aspecte: sesiunile (de orice categorie) sunt absolut confidentiale, se pot combina sesiunile, spre exemplu combinam oricare sesiune de la punctul 1 cu punctul 2 cu investitia de 225 de lei cu durata de 2 ore si 30 de minute. Acesta este doar un exemplu, in functie de cerere se pot negocia.
In functie de dorinta pe care o ai, de obicetivele pe care vrei sa le atingi, de emotiile pe care vrei sa le constientizezi si sa iti rezolvi conflictele emotionale, de locatia unde vrei sa faci astfel de sesiuni sau de oamenii pe care vrei sa ii iei cu tine, vom stabili impreuna la telefon sau pe email.